nieuws

Dela sluit mantelovereenkomst met Studentalent

Archief

Uitvaartverzekeraar Dela heeft een mantelovereenkomst gesloten met studentenuitzendbureau Studentalent. Afgesproken is dat Dela dit jaar minimaal vijftig hbo- en wo-studenten gaat inzetten als tijdelijke medewerkers.

Dela sluit mantelovereenkomst met Studentalent

Sinds vorig jaar vangen studenten bij Dela in toenemende mate piekmomenten op bij de Klantenservice en worden ze ook ingezet op de afdeling Telesales. Volgens Angelique Steen, directeur Studentalent, breidt de inzetbaarheid van de studenten zich als een olievlek uit door de organisatie en worden ze, afhankelijk van hun studierichting, nu ook ingezet bij Inkoop of P&O. Daardoor krijgen studenten bij Dela de kans om werkervaring op te doen, die in veel gevallen studiegerelateerd is. Zo'n 90% van de studenten in ons land heeft naast de studie een (parttime) baan, waarvan er 2.000 via Studentalent.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.