nieuws

De Amersfoortse doet mee aan aov-prijzenslag

Archief

Inkomensverzekeraar De Amersfoortse is een kortingsactie voor de arbeidsongeschiktheidsverzekering gestart. Daarbij kan worden gekozen voor een ‘opgevoerde’ gewenningskorting voor de eerste drie jaar of een doorlopende korting voor de gehele duur.

 

Het basisaanbod kent 40% in het eerste jaar, 30% in het tweede en 20% in het derde jaar. Er is een afwijkende verdeling van deze ‘90%’ ‘ mogelijk, maar met een maximum van 50% in het eerste jaar en aflopende vervolgpercentages. Vanaf het vierde jaar geldt 10% doorlopende korting. In plaats van dit systeem van aanvangskorting, kan ook gekozen worden voor 15% doorlopende korting over de gehele duur van de verzekering. Verder laat De Amersfoortse de toeslag op termijnbetaling vervallen. Dat scheelt nog eens 6% in de premie. De kortingsactie geldt voor polissen met een ingangsdatum vóór 15 april. De actie van De Amersfoortse past in het beeld van een concurrentieslag in de aov-markt, die ook naar voren komt uit recent onderzoek van bureau MoneyView.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.