nieuws

CDFD erkent opleiders KIFD en ASR

Archief

Het College Deskundigheid Financiële Dienstverlening (CDFD) heeft met het Kwaliteit Instituut Financiële Dienstverlening (KIFD) en ASR Opleidingen twee nieuwe opleidingsinstuten erkend die WFT-PE-certificaten mogen uitreiken.

 

Verder heeft het CDFD een verzoek van opleidingsinstituut BBOC gehonoreerd om de eigen erkenning uit te breiden met de WFT-module Schadeverzekeringen.

 

  &nbspMet de erkenningen van KIFD en ASR Opleidingen komt het totale aantal instituten met CDFD-erkenning op negentien. Het blijft overigens mogelijk voor opleidingsinstituten om zich te laten erkennen als WFT-PE instituut, aldus het CDFD.

 

  &nbspHet CDFD meldt verder via audits streng te zullen toezien op een correcte uitvoering van de WFT PE-onderwijsprogramma’s. Met name kijkt het CDFD naar de de toetsende elementen die verplicht in de programma’s moeten zijn opgenomen. Deze moeten door de kandidaten met goed gevolg worden afgelegd. Alleen het bijwonen van de onderwijsprogramma’s is niet voldoende om in aanmerking tekomen voor een PE-certificaat, waarschuwt het CDFD.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.