nieuws

Avéro komt met compacte variant mkb-pensioen

Archief

Avéro Achmea heeft een vereenvoudigde en scherp geprijsde versie van het Flexibel Werknemers Pensioen ontwikkeld onder het motto ‘less means more’. Vraag uit de markt is de aanleiding voor de nieuwe variant: “Tijden van economische laagconjuctuur dwingen werkgevers extra te letten op pensioenkosten.”

Avéro komt met compacte variant mkb-pensioen

Het nieuwe FWP Compact, gericht op het mkb, kent alleen een middelloonregeling. Het is een pensioenregeling met gegarandeerde uitkeringen, waarbij de werkgever kan kiezen uit de belangrijkste opties van een pensioenregeling, onder meer opbouwpercentages en franchises. Het nabestaandenpensioen kan op opbouw- en op risicobasis worden verzekerd. "Bij de bepaling van de productopties hebben wij gekeken naar de keuzes die door werkgevers en intermediair in pensioenregelingen worden gevraagd."
Volgens Avéro heeft de nieuwe variant een van de scherpste premies onder intermediairverzekeraars.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.