nieuws

Avéro grijpt in bij verliesgevende Topland-portefeuille

Archief

Avéro Achmea gaat de verzekeringsvoorwaarden van het agrarische label Topland kritisch tegen het licht houden. Het rendement op de landbouwportefeuille is de laatste drie jaar negatief geweest. Het eigen risico voor stormschades wordt in elk geval aangepast.

Avéro grijpt in bij verliesgevende Topland-portefeuille

Topland gaat de condities van de landbouwpolissen beter afstemmen op de individuele risico's. Dit gebeurt door middel van 2.500 zogenaamde 'quick-scans' bij agrarische bedrijven, waarbij het storm- en brandrisico van agrarische gebouwen wordt beoordeeld. "Uit ervaringen van onze expertisedienst is gebleken dat veel van onze gegevens niet meer overeenkomen met de werkelijkheid en dat veel gebouwen een andere bestemming hebben gekregen of buiten gebruik zijn gesteld", aldus Avéro. "Ook de onderhoudstoestand van sommige gebouwen laat te wensen over."

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.