nieuws

Avéro Achmea populair bij vmbo’ers

Archief

Deze week gaan ruim tweehonderd vmbo-leerlingen op bedrijfsbezoek bij bedrijven in het bank- en verzekeringswezen. Avéro Achmea in Leeuwarden is met een bezoek van veertig leerlingen in drie verschillende sessies het meest populair onder de verzekeraars.

Avéro Achmea populair bij vmbo’ers

De tweehonderd vmbo-scholieren die bij banken en verzekeraars op bezoek gaan, maken deel uit van een groep van 1.500 leerlingen die heeft aangegeven geïnteresseerd zijn in een economisch-administratieve baan. Onder de deelnemende verzekeraars zijn verder vestigingen van Agis in Amersfoort, Algemene Zeeuwse in Middelburg, Nassau in Rotterdam en Onderlinge 's-Gravenhage. Bij de banken zijn het louter vestigingen van de Rabobank en SNS Bank die vmbo'ers in de keuken laten kijken.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.