nieuws

Aov De Goudse ook provisieloos

Archief

De arbeidsongeschiktheidsverzekering van De Goudse kan zonder provisie worden gesloten via de website Datishetverschil.nl.

 

De Goudse is daarmee de tiende verzekeraar die met deze internetaanbieder in zee gaat. Al eerder bood de site provisieloze arbeidsongeschiktheidsverzekeringen van Avéro Achmea, Aegon, Allianz, De Amersfoortse, ASR, Generali, Klaverblad, Nationale Nederlanden, en Reaal.

 

  &nbspDatishetverschil.nl vraagt voor de bemiddeling van een aov een eenmalige vergoeding van _ 900 en rekent daarna _ 66,10 administratiekosten per jaar. Op een looptijd van twintig jaar is een aov op die manier voor een verzekerde gemiddeld _ 17.000 voordeliger, zo beweert de internettussenpersoon. Via Datishetverschil.nl zouden vorig jaar zo’n zeshonderd arbeidsongeschiktheidsverzekeringen zijn gesloten.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.