nieuws

Allsecur laat klant op eigen website premies vergelijken

Archief

Allsecur, de internetverzekeraar van Allianz, laat consumenten die een autoverzekering willen sluiten, op de eigen website premies van meerdere autoverzekeraars vergelijken. Daartoe wordt de vergelijkingsmodule van Premie.nl gebruikt. “Dan kan de klant zelf bepalen of hij de juiste keuze maakt”, zegt marketingmanager Johan van den Neste.

Allsecur laat klant op eigen website premies vergelijken

Het vergelijken van de autopremies bij Allsecur verkeert in een testfase. "Wij wllen zo transparant mogelijk zijn. Daarbij kwam de vraag op of het goed kan zijn om een onafhankelijke vergelijker op de website te zetten. In onze ogen is dat Premie.nl."
Over het aantal gesloten autopolissen of de premieomzet is Allsecur niet bijster transparant. "Het is boven verwachting gegaan en wat we wilden neerzetten is gelukt", aldus Van den Neste. Hij voegt eraan toe: "We willen wel eerlijk zijn, maar niemand is eerlijk. Onze concurrenten geven dit soort gegevens ook niet prijs". Bij vergelijkers als Independer, Verzekeringssite en Premie.nl bezet Allsecur inmiddels een top 5-positie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.