nieuws

Afab komt met spaarhypotheek

Archief

De serviceprovidingtak van Afab heeft onder het eigen Waerdevol-label een spaarhypotheek geïntroduceerd.

 

Het product wordt door dochter Xtensive al een tijdje als Quartet Spaarhypotheek verkocht, maar is nu via alle Afab-dochters verkrijgbaar. De eerste vier jaar wordt gegarandeerd 10% spaarrente uitgekeerd. "Hierdoor groeit het eindkapitaal voor aflossing sneller. Consumenten hoeven per maand minder te sparen, waardoor de maandlasten dalen." Na vier jaar wordt de spaarrente gelijk aan de te betalen hypotheekrente. Er wordt voor de spaarhypotheek geen renteopslag gerekend. WoonNexxt (ABN Amro) is de geldgever, terwijl de bijbehorende levensverzekering wordt ondergebracht bij Allianz-dochter Universal Leven.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.