nieuws

Aegon dekt annulering vliegvakantie door vliegangst

Archief

Aegon kan zich goed voorstellen dat mensen met vliegangst na de ramp met het toestel van Turkish Airlines hun geboekte vliegvakantie willen annuleren. De maatschappij rangschikt het incident dan ook onder de ‘onverwachte bijzondere omstandigheden’, waarvoor de verzekering voor annuleringskosten in het Woon- & VrijeTijdpakket dekking biedt.

Aegon dekt annulering vliegvakantie door vliegangst

Verzekerden die hierop een beroep willen doen, hadden zich wel uiterlijk op 28 februari moeten melden, aangezien de polisvoorwaarden voorschrijven dat binnen drie dagen na het ontstaan van de onverwachte bijzondere omstandigheden – in dit geval de crash – daarvan aan Aegon een mededeling moet worden gedaan. De dekking van de annuleringskosten bedraagt standaard maximaal € 3.000 per reis, voor alle verzekerden tezamen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.