nieuws

50plus polis in trek maar niet tegen elke prijs

Archief

De 50plus-polis van zorgverzekeraars is in trek, maar het merendeel van de senioren is niet bereid daar een hogere premie voor te betalen. Dat blijkt uit onderzoek van PCOB, een belangenbehartiger van 50plussers.

50plus polis in trek maar niet tegen elke prijs

Volgens PCOB ligt daar dan ook de eerste uitdaging voor de verzekeraars. "Zij menen dat de premies voor een 50plus-polis hoger moeten zijn, omdat het gebruik van bepaalde voorzieningen, zoals fysiotherapie, hoger is."
PCOB hield het onderzoek onder de 8.000 leden, van wie er1.726 de enquête invulden. Aanleiding voor het onderzoek was de vraag of de leden vinden dat ze goed verzekerd zijn en of ze vinden dat PCOB door het sluiten van een collectiviteit met Trias/VGZ daar positief aan bijdraagt.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.