nieuws

Zembla over brandschades

Archief

Op zondagavond 8 februari besteedt het Vara-programma Zembla op Nederland 2 aandacht aan de behandeling van brandschades. In het programma zal onder meer contra-expert Anton Coolen van Coolen Expertise hierop zijn visie geven.

 

In de Zembla-uitzending wordt verslag gedaan van de afwikkeling van een brandschade in Groningen, verzekerd door Univé en onderzocht door Compander. Deze afwikkeling verdient geen schoonheidsprijs en dat is volgens een aantal geïnterviewden illustratief voor de praktijk van alledag. Een van hen is Anton Coolen, die op persoonlijke titel commentaar geeft op de positie van verzekerden die schade hebben geleden. Volgens de contra-expert zetten verzekerden regelmatig vraagtekens bij de rol die verzekeraars spelen en de onafhankelijkheid van tussenpersonen, experts en contra-experts, alsmede bij het optreden van onderzoeksbureaus. "Het wordt een spectaculair programma dat waarschijnlijk tot Kamervragen zal leiden", aldus Coolen.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.