nieuws

Zeeuwse en Haagse clubs vieren diamanten jubileum

Archief

Twee assurantieclubs vierden de afgelopen maanden hun zestigjarig bestaan: de Haagse Assurantieclub bereikte die leeftijd op 18 december en de Assurantieclub Zeeland beleefde het diamanten jubileum op 26 januari. De laatste vierde dat afgelopen vrijdag met een ontbijtsessie. Niet echt een gelegenheid om eens flink uit de band te springen, maar de club belooft later dit jaar meer activiteiten te organiseren voor de circa vierhonderd leden.

 

  &nbspDe Haagse zusterclub, die tegen de achthonderd leden telt, wacht bijna vijf maanden met de viering van het jubileum, maar pakt dan ook groots uit: op 15 mei wordt een feestavond gehouden in het Kurhaus in Scheveningen. Bovendien worden die dag twee doelen gediend, want de Federatie van Assurantieclubs houdt dan op dezelfde locatie de algemene ledenvergadering.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.