nieuws

Voorwaardenscan van Afab bij meer ketens in gebruik

Archief

Nadat eind vorig jaar al PensioenPoint en Xtensive gebruik gingen maken van de Acception Voorwaardenscan, een programma dat hypotheekvoorwaarden vergelijkt, gaan nu ook Quarré en ViaFeria/Sterck ermee aan de slag.

 

De gratis voorwaardenscan is ontwikkeld door de divisie Serviceproviding van Afab en moet de adviseur werk uit handen nemen, doordat het zelf uitzoekt welke geldverstrekkers de klant met zijn specifieke aanvraag accepteren. De voorwaardenscan is het derde onderdeel van het Excellent Pakket waarvan aangesloten intermediairs gebruik kunnen maken. De andere twee zijn de leadsgenererende website Afab.nl en de Afab Advies Software.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.