nieuws

Unirobe Meeùs Groep start met ABClaims

Archief

In de loop van dit jaar wil de Unirobe Meeùs Groep (UMG) voor de afhandeling van brand- en variaschades gebruik gaan maken van het schadeplatform ABClaims van ABZ. Vooruitlopend hierop is een proef gestart bij de UMG-volmachtbedrijven Kröller en Lippmann Groep. 

Unirobe Meeùs Groep start met ABClaims

Volgens Jorgen Botermans van Kröller is het doel van de proef tweeledig. Naast optimalisatie van de service aan klanten (onder meer met een statusoverzicht waarin de voortgang van schademeldingen online kan worden gevolgd) zal de introductie van het online schadeplatform bij UMG een extra impuls geven aan het optimaliseren van het eigen werkproces. De integratie met de bestaande administratie wordt door softwarehuis Anva gerealiseerd. Adviesbureau De Informatiegroep begeleidt de integratie van het proces van elektronisch schades afhandelen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.