nieuws

Surseance makelaardij Guijt nu faillissement

Archief

Guijt Makelaardij is gisteren door de rechtbank in Arnhem failliet verklaard. Voor de bemiddelingstak in onroerend goed was aanvankelijk uitstel van betaling aangevraagd. De problemen staan los van Guijt Verzekeringen.

Surseance makelaardij Guijt nu faillissement

"Daar gaat het goed mee", zei directeur Cor Guijt eerder deze week. De ingreep in de makelaardij onroerend goed was nodig "ter bescherming van het assurantiebedrijf". De makelaardij was al jaren verlieslatend en kende de laatste maanden een versterkte dip. "Het is niet langer verantwoord om het verzekeringsbedrijf daarvoor te laten opdraaien."
Bij Guijt Makelaardij waren zeventien mensen werkzaam, tegen honderd voor het verzekeringsbedrijf. Die realiseert vanuit vestigingen in Gendt, Arnhem, Bemmel, Grave, Huissen, Nijmegen en Wijchen een omzet van ruim € 8 mln.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.