nieuws

Rotterdamse onderscheiding voor Krijgsman

Archief

Kees Krijgsman, directeur bij Allianz Schade, heeft donderdag de Johan van der Veekenpenning ontvangen. De onderscheiding wordt door de gemeente Rotterdam toegekend aan personen die zich verdienstelijk hebben gemaakt voor de plaatselijke economie.

Rotterdamse onderscheiding voor Krijgsman

Krijgsman (links op de foto) werd onderscheiden tijdens een ter gelegenheid van zijn vertrek uit de actieve leiding van Allianz georganiseerde marktdag met relaties uit de zaken- en verzekeringswereld. Hij is veertig jaar actief geweest in de zakelijke verzekeringswereld. "Hierin ontwikkelde hij zich vanaf het einde
van de jaren zeventig als een zeer gerespecteerde marktleider", aldus de gemeente Rotterdam, daarbij wijzend op Krijgsmans bemoeienis met het verzekerbaar maken van milieuaansprakelijkheid- en terrorismeschade.
Johan van der Veeken was een Rotterdams koopman, reder en bankier en was van 1602 tot 1616 bewindhebber van de VOC.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.