nieuws

OOM komt met doorlopende annuleringsverzekering

Archief

OOM heeft een ‘doorlopende annuleringsverzekering’ toegevoegd aan de productlijn van de Global Traveler-verzekering. Een van de bijzonderheden van de annuleringspolis is dat zowel de particuliere als de zakelijke reiziger hetzelfde tarief betalen.

OOM komt met doorlopende annuleringsverzekering

De doorlopende annuleringsverzekering wijkt volgens OOM op een aantal punten af van de standaard Nederlandse annuleringsverzekering: naast hetzelfde tarief voor zakelijke reizigers is er geen leeftijdsgrens en kan de reis ook geboekt worden bij een reisorganisatie die niet bij de ANVR is aangesloten. "Deze laatste bepaling is speciaal toegevoegd omdat veel van onze internationale klanten hun reis bij een buitenlandse organisatie boeken", aldus OOM. "Gebleken is dat het vaak niet mogelijk is om in het buitenland een adequate annuleringsverzekering te sluiten." De premie voor één persoon is € 77 per jaar, voor twee € 125 en voor drie of meer personen € 144.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.