nieuws

Ohra en Goudse scherp met koopsomtarieven

Archief

De Goudse heeft het afgelopen jaar volgens onderzoeksbureau MoneyView van de intermediairmaatschappijen de meest concurrerende tarieven geboden op het gebied van koopsom- en lijfrentetarieven. Ohra heeft op dat gebied de beste aanbieding van alle verzekeraars.

"Van alle intermediairverzekeraars komen we bij een duur vanaf tien jaar in de meeste categorieën als nummer 1, 2 of 3 uit de bus, zowel bij uitgestelde als direct ingaande lijfrentes", zegt de maatschappij zelf. Dat wordt bevestigd door MoneyView. "Wij maken elke twee weken een koopsom- en lijfrentewijzer met tarieven op basis van 24 profielen, waarbij overigens vooral de lijfrentetarieven schommelen. De Goudse kijkt overigens alleen naar andere intermediairverzekeraars, maar Ohra biedt meestal de hoogste uitkering."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.