nieuws

Nijholt weg bij DBV

Archief

Commercieel directeur Marcel Nijholt (48) is per direct vertrokken bij DBV, onderdeel van SNS Reaal. Hij is achttien jaar werkzaam geweest bij het bedrijf, dat zijn vertrek toeschrijft aan “verschil van inzicht in de te volgen strategie”.

Nijholt weg bij DBV

Nijholt stond sinds 1995 aan het roer van DBV, samen met algemeen directeur Jacques van Dijken, die vorig jaar vertrok naar Swiss Re en afgelopen najaar werd opgevolgd door de van AXA afkomstige Erwin van der Wal. Nijholt zat al enkele maanden thuis; wat hij gaat doen, is niet bekend.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.