nieuws

Nettoproducten bij De Hypotheekshop Consumenten kunnen bij De Hypotheekshop

Archief

voortaan kiezen uit vijftien nettoproducten, waaronder negen hypotheekproducten: de Netto Plus Hypotheken

De adviesketen claimt daarmee het grootste assortiment aan nettoproducten aan te bieden. "Met nettoproducten is er pas echt sprake van transparantie en onafhankelijk advies in de hypotheekbranche", zegt Ron Bavelaar, algemeen directeur van De Hypotheekshop (foto). "Als je echt onafhankelijk advies wilt geven dan moet de hypotheekadviseur zich laten betalen door diegene die het advies vraagt en niet door de geldverstrekker. Wij zijn dan ook erg blij dat we dit op zo’n korte termijn met een groot aantal aanbieders hebben kunnen realiseren voor de consument." De nettoverzekeringsproducten zijn een overlijdensrisicoverzekering, woonlasten- en levensverzekeringen. De aanbieders van de nettohypotheken zijn onder meer Aegon, ING, Reaal, Woonfonds, Bank of Scotland en Zwitserleven.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.