nieuws

Monuta wil af van cadeaus bij uitvaartpolis

Archief

Uitvaartverzekeraar Monuta wil niet meer dat er door het eigen intermediair cadeaus als Nintendo-spellen en koffiezetapparaten worden gegeven en is daarover met zijn tussenpersonen in gesprek.

 

"Alles is bij ons gericht op beter advies en een goede relatie met de klant en wij vinden niet dat de kwaliteit van het advies door dit soort acties wordt ondersteund", zegt woordvoerder Mark Debets van Monuta. "Vaak zijn er allerlei voorwaarden aan die cadeaus verbonden en moet de klant als hij binnen een bepaalde termijn opzegt een bedrag terugbetalen dat vaak ook nog fors hoger is dan de hele Nintendo. Wij merken bovendien dat onze andere tussenpersonen last krijgen van de acties, omdat hun klanten ook allemaal om cadeaus gaan vragen. Ik vind dit soort acties ook totaal niet meer passen in ons beleid om van afsluit naar doorloop over te stappen", aldus Debets.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.