nieuws

MoneYou favoriet bij Independer-bezoeker

Archief

MoneYou was in het laatste kwartaal van 2008 de meestgekozen hypotheekaanbieder bij vergelijkingen op de site van Independer. Bijna een op de zes vergelijkers selecteerde de ABN Amro-dochter, terwijl dat een jaar ervoor nog geen 3% was.

MoneYou favoriet bij Independer-bezoeker

Independer spreekt van een aardverschuiving. "Het laatste kwartaal van 2007 bestond de top 5 voornamelijk uit aanbieders die bekend staan om hun lage rente bij aflossingsvrije hypotheken. In het laatste kwartaal van 2008 kozen bezoekers vooral voor hypotheekverstrekkers die het best inspelen op de veranderende behoeften van de consument, zoals de toegenomen vraag naar spaarhypotheken en kortere rentevaste perioden."
De gegevens van Independer laten zien dat de voorkeur voor aanbieders per kwartaal sterk wisselt. De Hypotheekshop was in het eerste en derde kwartaal favoriet met scores van respectievelijk 22% en 25%. In het tweede kwartaal kregen de producten van de Vereniging Eigen Huis de meeste belangstelling (17%).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.