nieuws

MJFP naar nieuw kantoor

Archief

De Nijmeegse dienstverlener MJFP Financiële Planning gaat het komende weekeinde verhuizen naar een nieuw kantoor op Bedrijvenpark Bijsterhuizen in Wijchen. Het op 1 maart 2005 opgerichte bedrijf was tot dusver gevestigd Kerkenbos 13-31 in Nijmegen.

 

MJFP is destijds gesticht door Mathieu Fluit en Jogchem Dieleman (zij zijn de ‘M’ en de ‘J’ in de bedrijfsnaam). In het startjaar telde het bedrijf vier medewerkers, inmiddels zijn het er tien.

 

  &nbspVanaf de start houdt MJFP zich bezig met financiële dienstverlening in de breedste zin van het woord, maar met uitzondering van schadeverzekeringen. Deze sector is medio 2007 aan de activiteiten toegevoegd, omdat relaties er volgens MJFP nadrukkelijk om vroegen. Bovendien werd hiermee ook ingespeeld op de veranderende markt en wijzigingen in de beloningsstructuur.

 

MJFP Planning Online

Een relatief nieuwe activiteit is MJFP Planning Online, een ‘doorontwikkeling’ van het softwareprogramma Afin Center. Hiermee kan de klant op eenvoudige wijze een compleet beeld van zijn of haar persoonlijke financiële situatie verkrijgen. Deze dienst wordt op abonnementsbasis aangeboden (_ 180 per jaar, incl. btw); voor de overige dienstverlening wordt op de traditionele provisiebasis gewerkt, al dan niet in combinatie met een uurtarief.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.