nieuws

Menzis zet panel in voor intermediairs

Archief

Tussenpersonen die samenwerken met Menzis ontvangen sinds deze week een online vragenlijst vanuit het MenzisPanel, dat hun de mogelijkheid biedt om hun mening te geven over diensten en producten van de verzekeraar .

Menzis zet panel in voor intermediairs

De resultaten worden teruggekoppeld aan de deelnemers en moeten bijdragen aan verbetering van de dienstverlening en producten van de zorgverzekeraar. Met het invullen van de vragenlijst sparen de intermediairs voor punten die ze beschikbaar kunnen stellen aan één van de goede doelen waar Menzis mee samenwerkt: Natuurmonumenten, Cliniclowns, Stichting de Opkikker of de Alzheimer Stichting. Menzis gaat het panel ook inzetten voor consumenten en werkgevers.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.