nieuws

Meer interesse voor ‘letselschadeversneller’

Archief

Een toenemend aantal partijen op het terrein van de letselschaderegeling wil gaan werken met de digitale onderhandelingsmodule ‘Klik & Regel’. Volgens het gelijknamige bedrijf is de proefperiode succesvol verlopen.

"Wij wilden tenminste honderd 'echte' dossiers in het systeem hebben en dat aantal hebben we in minder dan een maand ruimschoots gehaald", aldus directeur Réne Volwerk van Klik & Regel. "We zien dat de onderhandelingsfaciliteit een direct resultaat heeft in circa 20% van de gevallen. Het werkelijke regelingspercentage ligt hoger, omdat zaken ook buiten het internet worden geregeld."
Donderdag is een startbijeenkomst gehouden met nieuwe toetreders als onder meer ANWB, CED, DAS, Europrotector, London, Reaal, Univé en Van Ameyde. Deelnemers van het eerste uur zijn Achmea, Delta Lloyd, Fortis, Korevaar Van Dijk, SRK, Stichting Univé Rechtsbijstand en Tijbout.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.