nieuws

Lindenhaeghe verlaagt prijzen vakopleidingen

Archief

Opleidingsinstituut Lindenhaege verlaagt per direct de prijzen van de vakopleidingen met 10 tot 40%. Een goede maatregel ten tijde van een kredietcrisis die direct invloed heeft op deze branche, vindt het instituut.

 

"De prijsverlaging was mogelijk omdat wij samen met onze leveranciers kritisch naar de kosten hebben gekeken en processen efficiënter hebben georganiseerd", zegt Mike Schilperoort van Lindenhaeghe "De scherpe tarieven zijn ook mogelijk doordat wij werken met eigen docenten in plaats van met freelancers en doordat onze docenten lesgeven op locatie, zodat wij geen leslokalen hoeven te huren." Lindenhaeghe claimt nu voor vakopleidingen en voor permanente educatie de goedkoopste opleider te zijn.

 

  &nbsp"Wij hopen met deze prijsverlaging meer mensen te trekken en op die manier een bredere basis te creëren voor de toekomst", aldus Schilperoort.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.