nieuws

ICP werft met opzegbonus

Archief

Serviceprovider ICP Pensioenprofessionals (onderdeel van Pensioendesk) is een wervingsactie gestart onder deelnemers van Akkermans & Partners en Afab-dochter Pensioenpoint. Wie overstapt, krijgt € 50 korting op de maandelijkse deelnamefee.

ICP werft met opzegbonus

De actie loopt tot 1 mei en de korting geldt tot eind dit jaar. Daartoe moet een recente opzeggingsbrief worden ingestuurd. Commercieel directeur Eelco de Haan (foto) van ICP (45 kantoren) vindt het geen harde actie. "Er gebeurt veel in de wereld van de serviceproviders. Sinds Pensioenpoint onderdeel is van Afab, merken wij dat er onvrede is ontstaan, omdat meer informatie wordt gegeven over hypotheken dan over pensioenen. Wij wilden daar iets mee doen; er ontstaat dan wat herrie, maar dat vestigt de aandacht op ons."
Volgens De Haan heeft Pensioenpoint sportief gereageerd op de actie. "Er stappen trouwens altijd kantoren over van de ene naar de andere partij. Wij zijn vernieuwend en wilden wat doen."

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.