nieuws

Hypotheker sponsort Cruyff Foundation De komende drie jaar sponsort

Archief

De Hypotheker de Johan Cruyff Foundation

De financieel dienstverlener gaat samen met de stichting op landelijk en lokaal niveau sportieve initiatieven ontplooien die kinderen in beweging moeten brengen. "We wilden onze naam verbinden aan een Nederlands goed doel dat zich richt op het welzijn van kinderen", legt Bas Millenaar, directeur De Hypotheker, uit. "De Johan Cruyff Foundation past uitstekend in dat plaatje. Bovendien zochten we een organisatie waarmee we niet alleen landelijk, maar ook plaatselijk acties kunnen ontwikkelen." Volgens Millenaar willen de ruim 170 vestigingen graag in de eigen gemeenten sponsorprojecten op touw zetten. "Daarom gaan we graag dit een-tweetje aan met deze organisatie." Bas Millenaar, directeur van De Hypotheker en Carole Thate, directeur van de Johan Cruyff Foundation, bezegelen de samenwerking

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.