nieuws

Huijerjans neemt collega Smeitz over

Archief

Huijerjans Adviesgroep in St. Odiliënberg heeft assurantiekantoor Wim Smeitz uit Maasbracht overgenomen. Volgens directeur Thijs Huijerjans was het een kleine portefeuille met vierhonderd relaties.

Huijerjans neemt collega Smeitz over

"Omdat wij onze positie als grootste onafhankelijke assurantiebedrijf in Midden Limburg verder willen uitbouwen, zijn wij op zoek naar mogelijkheden voor samenwerking of overname", zegt Huijerjans. "In januari hebben wij daarom contact gezocht met een veertigtal andere bedrijven en met enkele daarvan zijn we nu in gesprek."
Door de overname is Huijerjans Adviesgroep gegroeid naar 16.000 relaties. Het bedrijf nam de afgelopen jaren onder andere een assurantieportefeuille van Bongaerts Makelaars in Roermond over en lijfde daarvoor al streekgenoten als Van Bussel Adviesgroep (Maasbracht), Boonen Assurantiën (Haelen) en Adviesgroep Zuid (Roermond) in.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.