nieuws

Goudse compenseert ook spaarkasproducten

Archief

Na Generali heeft ook De Goudse een eigen compensatieregeling opgesteld voor beleggingsverzekeringen, zonder overleg met de stichtingen Verliespolis en Woekerpolisclaim. In die regeling is ook een vergoeding voor spaarkasvarianten opgenomen.

Goudse compenseert ook spaarkasproducten

Ombudsman Wabeke heeft zijn goedkeuring gegeven aan de invulling die De Goudse voor de eigen producten heeft gegeven aan zijn aanbeveling van maart vorig jaar. De kosten van het FlexxVermogensplan en het Eigen Effect Plan worden gemaximeerd op 2,85% voor polissen met een jaarpremie onder de € 1.200 of een koopsom van minder dan € 12.000. Boven deze bedragen geldt een maximum van 2,45%. Voor Aktief Sparen/Beleggen en Verzekerd Sparen/Beleggen hanteert De Goudse een maximum van 1,6%. Dit zijn spaarkasproducten met een aparte overlijdensrisicoverzekeringen. Voor schrijnende gevallen is € 3 mln uitgetrokken.
De Goudse heeft een marktaandeel van ruim 2% in individuele beleggingsverzekeringen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.