nieuws

Fidin en OVFD blij met aanpak AFM

Archief

Intermediairorganisaties Fidin en OVFD zijn blij met de gerichte aanpak van de AFM om slechte adviseurs aan te pakken omdat dit ten gunste is van de consument en tevens het imago van de totale beroepsgroep verbetert.

Fidin (NVA en NBVA) en OVFD zeggen de AFM te steunen bij de risicogerichte aanpak "omdat wij ervan uitgaan dat met deze aanpak, als alle partijen hun verantwoordelijkheid nemen, nog sneller resultaat kan worden geboekt". Fidin en OVFD vinden echter wel dat de AFM te gemakkelijk voorbijgaat aan de rol van de aanbieders, want die willen nog weleens lichtvaardig aanvragen accepteren van bemiddelaars die het advies niet goed onderbouwen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.