nieuws

Extra provisie bij taxatie MarMer

Archief

Taxatiebureau MarMer (zeshonderd aangesloten tussenpersonen) belooft het intermediair dat nu met een andere taxatiepartner werkt, 10% extra provisie als zij hun opdrachten bij MarMer onderbrengen.

 

Het aanbod geldt voor intermediairbedrijven die nu werken met de Taxatheek, Hamer, NTS, NBTO, Maatwerk, 5punt20 of Matrix Vastgoed. "De tussenpersoon kan zelf aangeven of hij deze extra 10% wil ontvangen in de vorm van aanbrengprovisie of als extra korting op de prijs van een taxatierapport voor zijn klanten in mindering wil laten brengen." De tussenpersoon dient daartoe zijn provisieovereenkomst met de huidige taxatieorganisatie over te leggen.

 

  &nbspTot eind mei geeft MarMer tussenpersonen bovendien een Nationale Schildersbon van _ 100 voor elke woningtaxatie, bouwkundige keuring of bestelling van minimaal vijf hypotheekafspraken.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.