nieuws

Eerste bijeenkomst nieuwe belangenorganisatie uitgesteld

Archief

Vrijdag 29 januari had de eerste informatiebijeenkomst van de nieuwe belangenorganisatie naast NVA en NBVA moeten plaatsvinden in Akersloot. De bijeenkomst werd echter wegens gebrek aan belangstelling uitgesteld.

Eerste bijeenkomst nieuwe belangenorganisatie uitgesteld

"Spijtig, maar de belangstelling was te gering om daar veel kosten voor te maken", zegt FKO-voorzitter Henk Doornewaard (foto) en voorlopig woordvoerder van de organisatie over het niet doorgaan van de bijeenkomst.
De Federatie van Koepelorganisaties (FKO) en de Vereniging van Hypotheekadviseurs in Nederland (VVHN) zijn de oprichters van de nieuwe brancheorganisatie. Het aantal aangemelde leden voor de nieuwe organisatie is 850, en de contributie gaat circa € 350 per jaar bedragen. Beoogd voorzitter van de nieuwe vereniging is Karel Pauw, die op de oprichtvergadering op 12 februari ook de naam bekendmaakt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.