nieuws

Driekwart intermediair verwacht groei woonlastenpolis

Archief

Bijna driekwart van de tussenpersonen (72%) denkt dit jaar meer hypotheeklastenbeschermers te gaan verkopen, zo blijkt uit een onderzoek van Cardif onder het met deze verzekeraar samenwerkende intermediair. Verder vindt 93% het dit jaar belangrijker om klanten op risico’s te wijzen.

Driekwart intermediair verwacht groei woonlastenpolis

Over de eigen positie is het intermediair gematigd positief: slechts 29% denkt dat het moeilijker wordt om te concurreren met andere verkoopkanalen. Wel denkt 86% dit jaar het aantal te adviseren producten uit te gaan breiden.
Werken op provisiebasis lijkt terrein te verliezen: meer dan de helft (56%) gaat dit jaar provisie combineren met een uurtarief, terwijl 36% uitsluitend op provisiebasis blijft adviseren. Een kleine minderheid van 8% kiest voor een uurtarief of een vaste prijs.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.