nieuws

De Goudse vernieuwt Collectieve Zakenreisverzekering

Archief

De Goudse heeft vrijwel alle dekkingsonderdelen van de Collectieve Zakenreisverzekering aangepast. Naast standaard werelddekking, inclusief Nederland, is een annuleringsverzekering van € 5.000 per persoon per reis toegevoegd en de mogelijkheid om privéreizen mee te verzekeren.

De Goudse heeft een speciale website geopend – www.topzakenreis.nl – waarop de ondernemer een testje kan doen om te zien of hij voldoende verzekerd reist. Tot eind maart maakt De Goudse voor iedere nieuwe Top Zakenreisverzekering en Collectieve Zakenreisverzekering een bedrag over naar Climate Neutral Group. Zowel de ondernemer als het intermediair reist hierdoor 1.000 km geheel klimaatneutraal.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.