nieuws

DAK verkrijgt volmacht Arag

Archief

Rechtsbijstandverzekeraar Arag heeft een volmacht verleend aan intermediairscollectief DAK. Dit heeft te maken met het onderdeel rechtsbijstand in de nieuwe pakketverzekering die DAK-leden vanaf begin maart kunnen gaan sluiten.   Het intermediairscollectief start binnenkort met een productenpakket onder de vlag van de inmiddels gevormde DAK-pool.      "Door twee verschillende serviceniveaus te bieden en processen efficiënter […]

Rechtsbijstandverzekeraar Arag heeft een volmacht verleend aan intermediairscollectief DAK. Dit heeft te maken met het onderdeel rechtsbijstand in de nieuwe pakketverzekering die DAK-leden vanaf begin maart kunnen gaan sluiten.
 
Het intermediairscollectief start binnenkort met een productenpakket onder de vlag van de inmiddels gevormde DAK-pool.
 
   "Door twee verschillende serviceniveaus te bieden en processen efficiënter in te richten, kunnen ook de kleinere intermediairbedrijven profiteren van de voordelen die de grote partijen hebben", aldus Tim Schoonbergen, algemeen directeur DAK.
 
   "Wij zijn ontzettend trots dat wij als enige rechtsbijstandverzekeraar onderdeel van de DAK-pool zijn", zegt Marc van Erven, directievoorzitter Arag.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.