nieuws

CDFD erkent twee nieuwe WFT-PE-instituten

Archief

Het College Deskundigheid  Financiële Dienstverlening (CDFD) heeft met het Kwaliteit Instituut Financiële Dienstverlening (KIFD) en ASR Opleidingen twee nieuwe opleidingsinstuten erkend die WFT-PE-certificaten mogen uitreiken.

Met de erkenningen van KIFD en ASR Opleidingen komt het totale aantal  instituten met CDFD-erkenning op negentien. Het blijft overigens mogelijk voor opleidingsinstituten om zich te laten erkennen als WFT-PE instituut, meldt het college. Verder heeft het CDFD een verzoek van opleidingsinstituut BBOC gehonoreerd om de eigen erkenning uit te breiden met de WFT-module Schadeverzekeringen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.