nieuws

Brits intermediair boos over hogere toezichtkosten

Archief

De Britse intermediairvereniging Biba wil uitleg van toezichthouder FSA over de voorgestelde tarieven die tussenpersonen in 2009 en 2010 moeten gaan betalen. “Dit betekent een significante lastenverzwaring in een toch al moeilijke tijd. Wij willen een gedetailleerde onderbouwing.”

Brits intermediair boos over hogere toezichtkosten

Hoewel voor circa 10.000 kleinere intermediairbedrijven de toezichtslasten niet toenemen, gaan de middelgrote en grote kantoren 30% tot 70% meer betalen. "Tussenpersonen horen tot de laagste risicogroepen, maar krijgen wel te maken met een forse kostenstijging. Dit stelt het intermediair in het Verenigd Koninkrijk op een achterstandspositie ten opzichte van hun collega's elders in Europa", zegt Biba-directeur Eric Galbraith.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.