nieuws

Botermans in directie Unirobe Meeùs Groep

Archief

Jorgen Botermans (47) maakt per 1 maart de directie van Aegon-dochter Unirobe Meeùs Groep (UMG) weer compleet. Botermans was bestuurder van Kröller Assurantiën en werd na de oprichting van UMG in 2007 verantwoordelijk voor het ICT-bedrijf van UMG.

Botermans in directie Unirobe Meeùs Groep

De driekoppige directie van UMG ziet er straks als volgt uit: Coen Mom (verkoop, marketing en communicatie, personeel), Arto Willemsen (financiën, juridische zaken, riskmanagement) en Jorgen Botermans (operations, verzekeringstechniek, ICT, inkoop, new business). Mom is per 1 februari Joop van Berkum opgevolgd als directievoorzitter, die wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd is teruggetreden. Van Berkum blijft als adviseur betrokken bij UMG.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.