nieuws

Annuleringspolis voor singles bij Europeesche

Archief

In navolging van Unigarant, die vorig jaar als eerste een single-omboekverzekering ontwikkelde, komt nu ook Europeesche in samenwerking met noSun Reizen met een annuleringsverzekering voor alleenstaanden.

 

De singleverzekering van Europeesche is een uitbreiding op de gewone annuleringsverzekering. Voor een extra premie van 1% van de reissom kunnen vrijgezellen die niet zeker weten of ze tegen de tijd dat de reis wordt gemaakt nog steeds alleen op vakantie willen, tot vier weken voor vertrek annuleren. De volledige reissom wordt dan gerestitueerd.

 

  &nbspVolgens noSun blijken singles het boeken van een vakantie vaak uit te stellen, omdat ze hopen binnen afzienbare tijd een partner te vinden. Een dergelijke verzekering kan de twijfelaars over de streep trekken.

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.