nieuws

Al 25 nieuwe deelnemers HypotheekCompany

Archief

Na de introductie op 7 januari van het concept ‘Free Franchise’ heeft adviesketen HypotheekCompany 25 nieuwe deelnemers verwelkomd. Het bedrijf zegt verder met 65 geïnteresseerde franchisenemers serieus in gesprek te zijn.

Al 25 nieuwe deelnemers HypotheekCompany

Het concept 'Free Franchise' betekent dat deelname bij HypotheekCompany gratis is. "Onze adviseurs betalen ons nu op variabele basis. Ze nemen af wat ze nodig hebben, zonder een vaste maandelijkse fee en geen langdurige contracten", zegt directeur van de franchiseformule Christian Dijkhof. "We romen niet af van de individuele basisprovisies en rekenen geen vaste kosten voor het aanvragen van offertes."
HypotheekCompany had 60 kantoren, waarvan er 50 meedoen aan het nieuwe concept.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.