nieuws

AfsprakenManager meet kwaliteit leads

Archief

AfsprakenManager, een marktplaats voor financiële leads en afspraken, gaat via de leden de kwaliteit van aangeboden leads en afspraken meten. Dat levert volgens de site betere leads op.

 

De 1.500 leden van AfsprakenManager registreren de resultaten van leads en afspraken. Hieruit berekent AfsprakenManager voortdurend de conversiecijfers en publiceert de gemiddelde resultaten bij alle leads en afspraken. "Alle resultaten van de 42 aangesloten leadleveranciers en callcenters worden gemeten", aldus directeur Joost van der Laan. "Serieuze leveranciers van leads zullen beter op de kwaliteit moeten letten, terwijl de snelle jongens van het toneel zullen verdwijnen. Financieel adviseurs zijn nu uiterst kritisch en spenderen niet meer zomaar geld aan onzekere leads of afspraken. Zij kunnen nu met de ervaringen van de andere leden een verantwoorde keus maken uit het aanbod."

 

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.