nieuws

Afab levert adviessoftware uit

Archief

Afab gaat twee samenwerkingspakketten uitleveren aan de aangesloten intermediairs bij haar serviceproviders (Xtensive, FSD, Quarré, PensioenPoint en StercK). Het gaat om het Top- en het Excellent pakket. Met beide pakketten voorziet Afab de tussenpersoon van gratis hypotheekadviessoftware.

Afab levert adviessoftware uit

Afab heeft voor samenwerking gekozen met Infa, volgens de serviceprovider de marktleider in advies- en planningssoftware. Basis van de Afab-adviessoftware is AfinHyp, inclusief AfinCenter. Dat pakket wordt ook door de AFM gezien als een gedegen adviespakket voor de consument, zo stelt Afab. Uitgangspunt is het beschikbaar stellen van alle aanbieders met hun producten, dus ook als er geen samenwerking is tussen een aanbieder en Afab. De uitlevering van de software start in de tweede week van februari.
Foto: Jan van Lierop (Infa, links) en Wim Witteveen (Afab).

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.