nieuws

Aegon goedkoopste bij verzekeren recreatiewoningen

Archief

Volgens onderzoek van de Consumentenbond zijn de prijsverschillen tussen vijftien aanbieders van verzekeringen van recreatiewoningen opvallend groot. In een test komt Aegon als voordeligste keus uit de bus.

Aegon goedkoopste bij verzekeren recreatiewoningen

In de steekproef, die eind november is uitgevoerd, heeft de Consumentenbond de premies vergeleken van de extra uitgebreide gevarendekking voor zowel stenen als houten recreatiewoningen in Gelderland (Beekbergen) en Zeeland (Bruinisse). Naast Aegon bleken ook ABN Amro, Delta Lloyd en Ohra een voordelige keus. ANWB, Unigarant, De Goudse, Generali, RVS, Erasmus, Klaverbald en Allianz wilden niet meewerken aan het onderzoek.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.