nieuws

Aegon en Nibe-SVV in hbo-opleiding Bank en Verzekeren

Archief

Aegon en Nibe-SVV zijn samen met Hogeschool Saxion Next de Strategon University gestart waar medewerkers van bedrijven in de financiële sector in een combinatie van leren en werken hun hbo-bachelor Bank en Verzekeren kunnen halen.

Aegon en Nibe-SVV in hbo-opleiding Bank en Verzekeren

"Een van de lastigste vragen was hoe je het volgen van een hbo-opleiding kunt combineren met het eerst behalen van de vakdiploma's die de werkgever noodzakelijk vindt", zegt directeur Bob Seemann van Nibe-SVV. "Bij de Strategon University bieden wij een combinatie aan van werken en leren, de mogelijkheid om met eerder behaalde diploma's vrijstellingen te krijgen en de erkenning van relevante werkervaring." Cursisten kunnen kiezen uit vier specialisaties Pensioenspecialist, Adviseur Financiële Planning, Adviseur Employee Benefits en Adviseur Zakelijke Kredietverlening. Na succesvolle afronding mogen cursisten de titel Bachelor Business Administration (BBA) voeren.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.