nieuws

Zorgpolis voor buitenlandse uitzendkrachten van Turien

Archief

Turien Assuradeuren heeft speciaal voor uitzendbureaus een collectieve zorgverzekering ontwikkeld voor buitenlandse uitzendkrachten. De verzekering is online te sluiten en heeft de mogelijkheid het vrijplichte en vrijwillige eigen risico af te kopen.

De premie wordt op dagbasis berekend en de polisvoorwaarden, dekkingsoverzichten en andere informatie zijn ook in het Duits en het Pools beschikbaar. Repatriëring naar het thuisland is kosteloos meeverzekerd.

Als een zorgverzekering via Turien wordt gesloten, bestaat de mogelijkheid om tevens een aansprakelijkheidsverzekering te sluiten. De buitenlandse uitzendkracht is dan verzekerd gedurende de periode dat hij in Nederland verblijft en een (tijdelijk) dienstverband bij de werkgever heeft. Turien verzorgt automatisch de maandelijkse aanlevering van informatie aan de Belastingdienst in het kader van de zorgtoeslag. Tevens is een online werkgeversportaal voor Buitenlandse Uitzendkrachten ontwikkeld. Het uitzendbureau kan via dit portaal direct inloggen in de backoffice van het team Buitenlandse Uitzendkrachten Zorg, om inzicht te krijgen in de status van de collectieve zorgverzekering en zelf online wijzigingen door te voeren.

Reageer op dit artikel