nieuws

Zekur biedt goedkoopste zorgpolis

Archief

Zekur, de zorgpolis voor jongeren van Univé, is de goedkoopste basisverzekering. Met het standaard eigen risico van € 165 betaalt een verzekerde bij Zekur € 80 per maand. Die maandpremie daalt, als voor het hoogste eigen risico van € 665 wordt gekozen, tot € 62.

Zekur biedt goedkoopste zorgpolis

"Wij streven ernaar de goedkoopste te zijn en het ziet er naar uit dat het gaat lukken", aldus een woordvoerder van Univé. De Extra Zekur, de aanvullende polis inclusief de basispolis en een tandverzekering, kost maandelijks € 76 bij een hoog eigen risico en € 94 bij alleen het verplichte eigen risico.
Het Univé-label heeft het aantal ziekenhuizen waarmee zaken wordt gedaan  uitgebreid. Verzekerden kunnen nu ook terecht in Zeeuws-Vlaanderen en Flevoland. "Daar was inderdaad vraag naar", aldus een woordvoerder. Als gebruik wordt gemaakt van de geselecteerde fysiotherapeuten dan telt dat niet mee voor het eigen risico. Dat geldt ook voor 'de pil', mits via internet besteld.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels

Reageren kan op twee manieren.

Meld uzelf als gebruiker aan, uw naam verschijnt dan automatisch bij de reacties.

Of vink de optie gast aan en reageer onder eigen naam of een schuilnaam. Inlog en wachtwoord zijn dan niet nodig. Het kan maximaal 1 minuut duren voordat uw reactie zichtbaar wordt.

Een e-mailadres wordt altijd gevraagd maar nooit getoond.