nieuws

Wilson (Maastricht) neemt kantoor Victor Beijers over

Archief

Wilson Assurantiën in Maastricht neemt per 1 januari plaatsgenoot Victor Beijers Assurantiën over. Door samenvoeging van deze beide NVA-kantoren ontstaat een bedrijf met 7.500 relaties en een omzet die met circa € 2,5 mln in de de buurt van de top 150-grens zou liggen.

Wilson (Maastricht) neemt kantoor Victor Beijers over

Naast Wilson en Beijers zal de Wilson Groep straks bestaan uit M&R Volmachten (met volmachten van Generali, Reaal, Nationale-Nederlanden, ASR, DAS en Monuta) en Wilson Makelaardij. De beide directeuren van Beijers, Raymond en Vic Platte, treden evenals alle medewerkers in dienst van de Wilson Groep, die straks 18 medewerkers telt.   
De verhouding particulier/zakelijk van de nieuwe combinatie zal, door de komst van het in de zakelijke markt sterk vertegenwoordigde Beijers, ongeveer 60/40 bedragen.
De beide broers Platte zullen evenals Marko en Rikkie Wilson, directeuren van de Wilson Groep, ieder hun eigen klantenbestand blijven bedienen. "Wij vonden het heel erg om het bedrijf te verkopen dat in het begin van de vorige eeuw door onze opa is opgericht, maar omdat er geen opvolgers zijn, is dit de beste oplossing", aldus Vic Platte.

Reageer op dit artikel