nieuws

VVD-politici bij Verbossen

Archief

Op uitnodiging van Verbossen Assurantiën en Risicobeheer in Uden hebben de VVD-Kamerleden Ineke Dezentjé Hamming, Ton Elias en Cees Meeuwis een bezoek gebracht aan een aantal mkb-ondernemers in Veghel en Uden.

 

Verbossen haalt elk jaar Tweede Kamerleden naar deze Brabantse regio. "Wij vinden het zinvol om landelijke politici uit te nodigen en op deze manier een brug te slaan tussen de overheid en ondernemend Brabant", zegt Saskia Verbossen, die samen met haar man Gerard de directie voert over het assurantiebedrijf.

 

De VVD-ers spraken met een supermarktondernemer, een vloerenbedrijf en een zaak in feestartikelen over onderwerpen als de toegenomen regelgeving, het mkb als werkgever en de zondagopenstelling.

 

Ton Elias, Ineke Dezentjé Hamming, Cees Meeuwis en Gerard Verbossen.

Reageer op dit artikel